Tre år sen jag i chock reste hem från Thailand

För att skingra tankarna från det som gör så ont funderar jag nu på nya projekt. Denna gång gäller det huset. Funderar på att sätta in en kamin, sätta spottar i taket samt fixa till uterummet. Både elektriker och försäljare för kaminer är kontaktade. Därutöver sitter jag och letar efter en flygbiljett till Thailand vid jultid. Kan nog bli skönt med lite sol och värme då. Denna sommaren har ju inte bjudit på så mycket till sommarväder tycker jag.

När jag håller på med allt annat idag kan jag skjuta undan de tunga tankarna om så bara för en stund. Tankarna om att det idag är tre år sen mitt liv rasade. Tre år sen Bella blev påkörd och jag lämnade Thailand omgående för att resa hem. Men det var redan över när jag kom till sjukhuset. Bella var hjärndöd och vaknade aldrig upp. Hon försvann där och då vid den jävla smällen som skedde.

Min lilla prinsessa fick aldrig uppleva sin 20-årsdag som hon hade sett framemot.

1145 visningar totalt 5 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Resor, Sorg, Trafikolycka. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tre år sen jag i chock reste hem från Thailand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.