Skrivarverkstad som ny hobby

Man ska ha hobby tra la la la laaa…..

Direkt efter jobbet idag åkte jag till Malmö för att delta i skrivvarverkstaden som numera är min hobby.

Om det är något man behöver när man lever med sorg så är det att ha en hobby enligt andra. Så nu har jag skaffat mig en ny hobby med några andra mammor inom  VSFB genom att  vi har startat en skrivarverkstad. Den kommer att vara som en studiecirkel med stöd av ett studieförbund. Cirkelledare är en av mammorna som har mycket erfarenhet att dela med sig av men vi hjälps alla åt samtidigt som vi fikar och pratar. Vad det leder till kan bara framtiden utvisa. Bara det att vara med andra drabbade mammor är ganska befriande. Det är med dom jag kan prata om allt det som jag inte kan prata med andra om.

Häfte skrivet av Malmös sektion inom VSFB. Min historia är med.

Min älskade tös som saknas var eviga dag.

1097 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Hobby, Okategoriserade, Sorg, VSFB. Bokmärk permalänken.

2 svar på Skrivarverkstad som ny hobby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.