Bra att ha en bror som sätter fart på mig

Syskon kan ibland vara rätt olika och ha olika personligheter. Mellan mig och min bror är glappet stort, han ser till så att saker och ting händer. Gärna omedelbart efter att han fått en idé. Jag vill först fundera, sen planera och därefter sätta igång. Gör jag det inte idag kan jag alltid göra det imorgon. En personlighet min bror har en del åsikter om.

Så idag satte han fart på mig och påbörjade mitt projekt i ett av rummen.

Nu måste jag återigen till tippen en dag. Fått order om att tömma hela rummet och göra mig av med möblerna, sen ska vi riva resten. När Samir återigen är hemma från Libanon ska han få äran och göra klart rummet.  Nästa projekt kan bli ett trädäck som man når från dörren som finns i rummet. Men det blir i så fall först till våren.

Jag fixar till mitt hem för att återigen finna harmonin här hemma. Jag vill förnya det, göra om och fixa till det.

1254 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Familjen, Samir, Vardag. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bra att ha en bror som sätter fart på mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.