Hur är det möjligt?

Vaknar idag och är lika trött som jag var när jag la mig igår. Hur är det möjligt? Jag sov ju cirka 9 timmar. Trött och lättretlig körde jag till jobbet.

Klassen jag jobbar med ska vara med om ett spännande projekt ihop med alla  andra i årskurs 2 i Sjöbo kommun.  De ska tillsammans skriva en deckare som ska bli en bok. Författaren Tony Manieri har taggat igång oss pedagoger idag. Nästa vecka ska han tagga igång alla elever. Spännande!!

Sonen har börjat packa sin resväska, imorgon åker han till släkten i Libanon. Denna gång blir han bara borta en vecka. Själv ser jag framemot min resa till Thailand över jul och nyår.

Till helgen ska dessa möbler hämtas av en köpare. Sen ska mer rivas ut. Jag och min bror gör rivningsarbetet, sen blir det Samir som får bygga upp det igen. Målningen lämnas antagligen till mig. Golv och nya möbler ska införskaffas inom kort.

974 visningar totalt 4 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Arbete, Familjen, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.