Sonen har varit på begravning

Idag har Samir varit på begravning då hans farmor dog av en hjärtinfarkt i lördags. I Libanon begraver man tydligen människorna omgående, i Sverige tar det lite längre tid. Hans pappa hann inte flyga dit men kommer att resa dit så snart han bara får tag på en biljett.

För mig blev det kaos inombords när Samir meddelade att hans farmor dött och att det skulle bli begravning under hans semester där. Jag kunde inte riktigt hantera att jag inte var där med honom utan kände att jag ännu en gång varit i fel land när mina barn behöver mig som mest. Det fick mig att börja fundera på att avbeställa min resa till Thailand nu till julen. Men efter lite grubblande kom jag fram till att jag ska resa ändå. Samir vill att jag lever mitt liv och gör saker som jag mår bra av.

Jag är medveten om att min son är vuxen men jag har blivit väldigt ”hönsig” som mamma. Han är allt jag har kvar. Jag har turen att han är väldigt omtänksam och har ett stort tålamod med den mamma som blev efter att hon förlorat ett av sina barn.

Störst av allt är kärleken till mina barn.

Min älskade tös så sörjd och saknad. Hon finns i mina tankar varje dag. Det gör ont, fruktansvärt ont att hon inte är med oss längre.

1097 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Resor, Samir, Sorg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.