Information om sorg – bra att läsa på sig om man känner någon i sorg

En tanke som kom till mig i dag när jag var inne på VSFB:s facebooksida var att omgivningen ofta har svårt förstå vad sorg är om man själv inte upplevt den. Själv har jag varit förskonad fram till 2012 när det gäller sorg efter att någon man älskar har dött. Mitt tips till er som möter människor i sorg är att ni tar er tid att googla och läs. Läs hur det kan vara, allt är individuellt men kanske får ni lite hjälp för att förstå vad som händer och sker när sorgen dyker upp. Orkar ni inte läsa allt så läs gärna i allafall sista fotot.

På umo.se riktar man sig till tonåringar. Kan vara bra att känna till om man känner syskon som förlorat syskon eller som har annan sorg.

 

På fotona kan ni se på vilka sidor jag har hittat informationen.

Tre år av oändlig sorg och saknad.

1451 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Döden, Sorg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.