Helgen kom och den gick

Jag tar mitt val på största allvar (än så länge) så jag har räknat amart points och jag har handlat hem bra val av produkter.

Tyckte jag hade koll som den Guldmedlem jag är hos Viktväktarna, om än en betalande. Men ack vad fel jag hade, så nu stramar jag upp mig. Skärpning Jenny, du ska bli av med alla dom kilo du själv har skaffat dig.

Sonen härjar fritt i mitt uterum och nu har han bytat isoleringen i golvet. Zimon hjälper också till. Attans vad renovering kostar och då har vi bara precis börjat. Hade glömt sen jag sist höll på med huset.

Min favorit är bara 4 smart points, så glad jag blev. Det har jag råd att unna mig inom mina 30 smart points om dagen. Ja kanske inte varje dag men ibland. Har Viktväktarnas app där jag kan scanna in produkterna och direkt få svar på deras smart points. Smidigt och bra tycker jag.

Plockade ner getingboet från vinden som Antizemex sprayade för några veckor sen. En del döda getingar sopades upp.

Helgen kom och gick, ibland går dom alldeles för fort.

1158 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Vikt, Viktväktarna. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.