Renovering pågår och vikten går neråt

Nu börjar det händ grejer i huset och jag måste börja fundera på vilket golv jag ska ha och vilken färg det ska vara. Sen är det möbler och kamin som ska införskaffas. Har svårt för att bestämma mig för vilken kamin jag ska ha så jag får ge mig ut på ännu en runda för att se dom i butik. Börjar med att skicka in ansökan om bygglov nu i veckan.

Snart dags att köra till tippen med allt.

Fyra stora blåa sopsäckar kom ej med på bild. Renoveringen blev lite större än vad jag först tänkt mig och betydligt dyrare. Vilken tur att jag redan beställt och betalat min Thailandsresa över jul och nyår, annars hade jag nog snålat in på den i detta läge.

En runda i skogen har jag hunnit med idag.

Hälften redan uppätna och andra hälften ligger på torkning.

Min fina goa tös. Hon skulle ha fyllt 23 år i måndags men fick aldrig uppleva sin 20-års dag.

Många tankar just nu kring rättegång och rättssystemet då jag inom kort är kallad som vittne och därmed måste infinna mig i en rättssal igen. Enda gången i en rättssal som man måste tala sanning är när man kallas som vittne i övrigt får man ljuga och hitta på hur mycket som helst. Man pressar vittnena på svar men inte de åtalade. Märkligt rättssystem vi har.

På tal om något helt annat så har jag nu gått ner 1,7 kg på två veckor och minskat 5 cm runt magen. Bara genom att ändra maten. Så jag fortsätter att kämpa mot mitt mål att lyckas gå ner 22 kg. Viktväktarna passar mig. Och i veckan började jag på yoga. Var precis vad min stela kropp behövde, längtar till nästa pass.

1264 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Bellas födelsedag, Döden, Resor, Sorg, Thailand, Vikt, Viktväktarna. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.