Mindfulness

Idag har jag varit extra bra på att ge mig själv lite mindfulness tid. Ren avkoppling till avstressande musik. Först en timme tidigare idag och nu 30 minuter innan jag ska gå och lägga mig. Tänk om man hade varit bra på att göra det lite oftare. Man behöver ju inte alltid avsätta så mycket tid som jag har gjort idag. En liten stund då och då kan också vara till hjälp.

Brukar du själv ge dig tid till avkoppling? Om inte så prova, på youtube finns massor av bra musik att lyssna på medan man är här och nu i tankarna.

Jag ser fram emot avkopplande stunder i mitt nyrenoverande rum (när det väl är klart) medan den tänkta kaminen sprakar och avger värme. Projekt kamin är inte helt klart än, bygglovsansökan ska in i veckan och så måste jag bestämma mig för vilken kamin det ska bli. Nu vet jag i alla fall att man ska kunna se elden från tre sidor, kvar är med eller utan täljsten. Gäller rent estetiskt, jag är inte helt förtjust i täljstenskaminer men de är bra för de håller värmen längre. Tänka ekonomiskt eller estetiskt?

Foton utan redigering, tagna av mig.

1346 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Mindfullness, Okategoriserade, Vardag, Youtube. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.