Ny resa bokad – Polen

Så var det dags igen, ny resa bokad. På höstlovet åker jag återigen till Polen. Denna gång ska jag bo i Sopot.

Resa och boende blev ca 850 kronor för tre nätter. Centralt boende och 700 meter till ett hav som jag INTE tänker bada i.

Letar vidare efter en kamin, hujedamig vad många det finns att välja mellan. Beslutsångest deluxe, men nu vet jag i alla fall att den ska ha tre glasrutor och inte täljsten. Alltid något, ska bara tänka lite till. Vill ju ta rätt beslut då det är en rejäl kostnad.

Fortsätter min viktresa och hoppas på ett minus på vågen imorgon.

Bella älskade röda rosor <3 <3 <3

1328 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Okategoriserade, Resor, Vikt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.