Min favoritsnickare är min son <3

Sakta men säkert fortskrider renoveringen här hemma. Jag är redan trött på det så någon renovering av köket blir inte av. I alla fall inte just nu eller kanske på några år, flera år….

Mitt uppdrag i denna renovering är att öppna plånboken och sopa sågspån.

Inhandlade färg igår till både tak och vägg. Måste börja leta golv och till sist det roligaste: köpa ny inredning 🙂  Deg ser jag fram emot.

Lite mer har hänt men kvar är att gipsa, spackla och måla. En elektriker står på lista ”måste fixa”. Har kontaktat för typ 2 månader sen men de återkom aldrig. Suck! På det igen, behöver el i rummet och en kabel som hänger fritt behöver flyttas. Sen är det tänkt att jag ska ha spotar (heter det så egentligen?) i taket även ute i köket/storarummet.

Min favoritsnickare:

Min fina goa son renoverar till mig och får hjälp av sin kompis. På önskelistan till våren står ett vedskjul och ett trädäck 🙂

Ungefär så här tänker jag mig att jag ska inreda rummet:

Med en mjuk gosig matta och kanske borden längst fönsterna. Återstår att se hur många bord jag köper.

1123 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Familjen, Samir. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.