Så mycket kärlek till Bella

Idag har Bellas plats fyllts på med massor av kärlek. I natt lyser det fint på hennes plats.

Sorgen och saknaden är en del av mitt liv. Just nu är det kämpigt och tårarna kommer emellanåt. Julen närmar sig, en högtid jag inte längre tycker om. I år har jag valt att resa bort för det gör så ont att Bella inte får vara med oss längre.

I natt är tankarna tunga och jag kan inte sova. Jag vill bara skrika rakt ut: Kom HEM Bella!!

Två gånger på kort tid har jag drömt om Bella. I båda drömmarna sa hon att hon snart kommer hem. Att vakna upp och inse att det bara varit en dröm är smärtsamt.

2014

1170 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Kyrkogården, Okategoriserade, Resor, Sorg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.