Ännu ett julfirande utan Bella

En tidig jul med familjen idag. Alla samlade men en fattades.

Finn ett STORT fel på fotot nedan.

Bella skulle också ha varit med på fotot och julfirandet.

Nästa söndag lämnar jag allt som har med jul och nyår att göra. Än en gång lämnar jag landet för att slippa ifrån vardagen, för att ladda energi. Att leva med sorgen av att ha förlorat Bella tar mycket energi och  ger många tårar. Inombords har jag dagar då många känslor river och sliter i kroppen, men utåt visar jag det inte. Jag ler och skrattar men inombords gråter jag. Det är tungt. Jag har dagar som känns meningslösa, jag bara väntar på att få gå och lägga mig så att det kan bli en ny dag. Men jag har också bra dagar, och jag gör så gott jag kan för att de dagarna ska bli fler än de dåliga dagarna.

Min älskade son som varit och är ett enormt stöd för mig. Han ger mitt liv en mening, massor av skratt och mycket kärlek. Så tacksam för att just han är min son.

1112 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Familjen, Glädje, Högtider, Jul, Kärlek, Okategoriserade, Resor, Sorg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Ännu ett julfirande utan Bella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.