Kort stubin och påbörjad packning inför resan

Vissa dagar är stubinen kortare än andra. I dag var min på tok för kort och till slut insåg jag att det bara är att bita ihop. Inget blir bättre av att jag öppnar käften när stubinen är så kort. Inte idag i alla fall. Det är så mycket som gör ont nu. Innan jag reser ska jag till kyrkogården och tända ett ljus och sätta rosor till Bella. Hennes julklapp….. som livet blev. Jag letade i mina lådor i hopp om att hitta lite kläder som passar nu när jag gått ner lite i vikt. Japp, där var lådan med Bellas kläder. Dom få plagg jag har kvar men attans vad ont det gjorde. Bland skorna hittade jag ett par som var/är hennes. Över tre långa år har gått sedan hon togs ifrån oss.

Börjat packa inför min resa. Det viktigaste tar mest plats – tidningar och böcker. Kommer ha massor av tid för läsning då jag reser iväg ensam. Inget som ska med hem igen utan sen ska där vara plats för det som jag inhandlar i Bangkok innan jag reser hem igen.

Några få plagg ska även få plats men sen får det räcka, ja förutom necessären då. Ja och så lite skor.

Inspirerad av min vän Johanna har jag även tagit fram mina träningskläder som aldrig används. De ska jag använda vid raska promenader på stranden tidig morgon och innan kvällen kommer. Återstår att se hur det blir med det. Men det skulle passa bra nu när jag både ska äta gott och gå ner i vikt.

Idag fick jag veta att Viktväktarna har tagit bort poäng på kycklingfilé, lax, räkor, kräftor och ägg. Bra att ha i åtanke. Sen vet jag att kokosmjölk har svindyra smartpoints så det ska jag undvika. Viktväktar vänligt godis har jag med mig, så jag inte stoppar i mig för mycket sånt skräp på min semester. Utöver detta så ska jag absolut äta gott hela tiden, bara göra lite kloka val.

 

1431 visningar totalt 4 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Kyrkogården, Okategoriserade, Resor, Sorg, Thailand, Vikt, Viktväktarna. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kort stubin och påbörjad packning inför resan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.