Blommor och tända ljus hos Bella

Nu har jag påbörjat min ledighet och åker till Thailand imorgon. Dock har jag redan påbörjat resan med en liten mellanlandning hos min bror i Malmö. Jag sover i hans soffa och imorgon traskar jag ner till tågstationen som ligger 5 min bort. Lilla Tilda ska ju ha sina julklappar från faster då vi inte firar jul ihop i år, Innan jag åkte till Malmö var jag hos Bella och tände ljus och vattnade dom tre rosorna jag satt dit igår. Vattnet är avstängt på den del av kyrkogården där hennes plats finns. Men röda rosor ska det vara för det var Bellas favoritblomma.

Inte här man vill ha sitt barn.

Tilda passade på att packa ner sig i min resväska medan jag höll på att packa om.

Hemma hos min bror insåg jag att min väska vägde 25 kg (min hög med tidningar och böcker väger en del) så jag fick packa om då jag får ha två väskor med 20 kg i varje men inte en med 25 kg. Suck! Hade packat ner kabinväskan i stora väskan inför shoppingen i Bangkok. Väldigt lite kilo som är med ner ska med hem, välförberedd som jag är inför shopping.

Sonen bor hemma ett tag till så han vaktar huset och tar in posten och passar antagligen på att njuta av att slippa ha mamsen hemma.

901 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Kyrkogården, Resor, Sorg, Thailand. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.