Varmt och skönt

Lille julafton var förr en kväll då familjen samlades och åt gott. Vi väntade på julafton. Så har vi det inte längre, alla våra traditioner är ändrade. Vi har skapat nya för att det gör för ont att fortsätta som vanligt nu när Bella inte längre är med oss.

Själv är jag i Thailand i år över jul och nyår. Jag är här för att koppla av och ladda på med energi men jag är också här för att denna resa pratade jag och Bella om dagen innan hon dog. Vi skulle tillsammans göra en sån här resa och avsluta med shopping i Bangkok. Nu gör jag resan för oss båda. Tjeck på den……

Nu märks det i Koh Chang att julen närmar sig. Men det är i lagom dos för en som vill slippa julen. I går syntes dock jultomten, den stackaren måste ha blivit riktigt svettig.

Lille julafton tillbringar jag på hotellrummets balkong med te och en bra bok. Avkoppling på hög nivå.

Ps…. Samir har det bra och han firar jul med sin familj/släkt. Vi har firat jul ihop innan jag reste.

776 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Familjen, Högtider, Jul, Resor, Thailand. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.