Fjärde julen utan Bella

Då var det fjärde julen utan Bella. Det går inte att undvika att tänka lite extra på henne en dag som denna. Trots att jag tänker på henne varje dag. Tänk om….. Om bara….. Varför……Varför är inte….. Frågor som ger samma svar: Bella finns inte mer och jag kan inget göra för att ändra på det.

Jag har tillbringat dagen med två olika massagebehandlingar. Lunchat och ätit kvällsmat uppe på gatan där allt finns.

Sitter nu på balkongen, lyssnar på havets brus, dricker te och bara tar det lugnt. Låter tårarna rinna längst kinderna. Att gråta är i dag en del av min vardag, aldrig någonsin tidigare har jag gråtit så mycket som de senaste 3 1/2 åren.

På tisdag är det dags att byta hotell, samma Ö, samma sida men en bit bort. Blir nytt område att utforska. Har 11 dagar kvar innan det är dags att åka hem igen. Denna resa har gjort mig gott. Detta var vad jag behövde. Massor av tid, tankar, massage och god mat. Inga måsten eller tider att passa. Ja om jag inte vill missa frukosten förstås.

938 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Högtider, Jul, Julafton, Resor, Sorg, Thailand. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.