Vända en dålig dag till en bättre

Vaknar och känner ingen mening med att stiga av sängen. Visste att det skulle kunna bli så, kände det redan igår efter att jag varit på kyrkogården hos Bella. Men jag vet också att jag kommer må bättre om jag stiger ur sängen. Bestämmer mig för att köra till Malmö och shoppa.

Blir lite saker jag anser mig behöva nu när jag har en kamin, bland annat en snygg vedkorg. Inom Rusta och köpa min deodorant för enbart 25 kr, kostar ca 38 kr här ute på landet. Många bäckar små….. eller hur?

Emporia blev det också. Sonen fick ett presentkort i julklapp på jobbet, som han naturligtvis övertalade mig att köpa. Nya jeans och ett nytt skärp blev det, behövde sporra min viktnedgång lite. Passade på att äta lunch också.

Väldigt god lunch och jag försökte göra kloka val, så den lilla smörklumpen åt jag inte. Gick  bra för mig hos Viktväktarna i onsdags, -1,5 kg. Hoppas på en bra invägning igen nästa vecka.

Väl hemma igen får jag finbesök av min bror och hans lilla tös. Tilda tittar sig runt och säger: Det finns ingen soffa 🙂 Nej, den har Samir fått säger jag, så du får sitta i min fåtölj. 

Jag och Tilda låg i min säng och tittade på foton på kusinen Bella som hon vet är på kyrkogården och som hon aldrig har träffat. En fin liten stund <3 <3 <3

 

1534 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Familjen, Kusinerna, Kyrkogården, Sorg, Vikt, Viktväktarna. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.