En son med humor och ny soffa köpt

Då det redan var bestämt att jag skulle till Malmö idag bestämde jag mig för att nyttja dagen väl. Bokade tid för att göra vid mina naglar. En lyx jag unnar mig då det är helt omöjligt för mig att på annat sätt ha lite längd på dom. Nagelbitare som jag är sedan typ alltid. Titta på soffa stod också på agendan. I tredje butiken bestämde jag mig för vilken soffa det skulle bli. Liten, skön att sitta/ligga i, mörkgrå/svart, höga ben så att dammsugaren kan komma under, divan och billig. Det var kriterierna som inte var helt lätt att uppfylla. Hade tänkt vänta med soffa men har efter tre månader tröttnat på att vara utan. Smsar sonen för att förvarna om vad som är på gång.

För familjesämjans skull så bokade jag  hemleverans för soffan. Säga vad man vill om min son men han vet att det innebär jobb för honom när jag ger mig ut på inrednings jakt.

Min son han har humor han. Ibland när jag sätter i gång och snackar med honom kan han mycket väl säga: ”men har jag inte sagt till dig att jag inte är din vännina? Så ring någon annan om du vill snacka”. Han tycker inte om att snacka länge i telefon och ännu kortare samtal vill han ha om det är mamsen som ringer. Men jag älskar honom ändå 🙂

Nästa vecka kommer min soffa hem och det ser jag fram emot.

878 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Familjen, Kärlek, Samir, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.