Miniweekend i Polen

Kom till Katowice inatt och bor bra. Frukosten går dock på 59 zlt (ca 150 svk, helt sjukt) så jag ordnade egen. Håller mitt viktväktartänk även här och gör kloka val. Men en cheesecake slank ner ikväll, Ops! Men så mycket som jag har gått idag så jämnade det nog it sig ändå.

Rummet är minst sagt väldigt rött.

Lite shopping blev det också tid till, fokus på hud/fotvård och såklart något till fasters älsklingstös. Målarböckerna var så billliga att jag köpte en av varje färg,

Äntligen har jag hittat ett par svarta Nikeskor som jag gillar.

Vågen visade -2,1 kg i veckan och jag har nu ”bara” ca 9 kg kvar att gå ner. Sammanlagt har jag nu gått ner 19 kg, varav 13 med hjälp av viktväktarna och 6 innan jag började där. Målet är att bli av med alla kilo jag ätit mig till när livet rasade och ätstörning delux infann sig + några få som jag lyckats dra på mig innan.

Blommor till min älskade tös innan jag

reste. Åren vi fick tillsammans var alldeles för få.

720 visningar totalt 4 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Hälsa, Kyrkogården, Resor, Vikt, Viktväktarna. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.