VSFB och en resa till Tuzla

Då var det dags igen, denna gång flyger jag till Bosnien. Ser fram emot ett par trevliga dagar med god mat, avkoppling, många och långa promenader.

Hoppas att väderappen inte stämmer.

Väldigt få stolar till passagerarna så det blev golvet för mig.

Fortsätter att hjälpa till och sprida att VSFB finns. En förening ingen vill vara med i, men tur att den finns. Ett barn är ett barn så länge det finns föräldrar som sörjer. Det finns ingen åldersgräns på hur gammalt barnet är, vi finns för alla som behöver.

I sommar är det fyra år sedan vi miste vår älskade Bella. Omvärlden kan vara hård och dömande. Men mitt råd är: lyssna bara på er själv och tillåt er sörja och sakna utan att ta åt er. Det finns inga rätt eller fel. Jag bestämde mig tidigt för att ”stänga av” korkade kommentarer och fokusera på mig och min sorg. Ingen vet bättre än jag på hur jag ska hantera min enorma saknad av Bella.

Dessa foto bär jag alltid med mig i mitt mobilfodral. Så älskad, så saknad.

969 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Okategoriserade, Resor, Sorg, VSFB. Bokmärk permalänken.

1 svar på VSFB och en resa till Tuzla

  1. Ulrika skriver:

    Så fina bilder och så många kloka ord. Vi struntar i alla experter som tror de vet. Ha en fin resa. 18 det är ju toppen! Tom jag kan åka dit ??.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.