Tuzla, bad och shopping

Igår letade jag upp den anlagda saltvatten sjön som finns i Tuzla. Återvände dit idag och tog ett dopp. Kallt men härligt i värmen.

Skylten nedan talar om allt man INTE får göra eller ha med sig in på området.

Fortsätter att gå runt och kolla på omgivningen och njuta av att bara vara.

Bor centralt och väldigt nära till allt. Kanske lite för nära till en plats där det ikväll är massor av folk och mycket musik. Blir nog en aningen svårt att somna. Jag som är van vid tystnaden ute i skogen där jag bor. Pensionatets lilla uteplats visas på fotot nedan.

Saknade grönsaker till maten idag men gott var det.

Provade på shoppingutbudet idag och tog en taxi till ett shoppingcenter. Blev två t-shirts och en rejäl promenad tillbaka till pensionatet. Behövde röra på mig lite extra idag. Glassen här är så fruktansvärt god och i denna värme är det något jag unnar mig även om jag  kämpar på med vikten.

Dagens bästa fynd var dock en stor burk med honung köpt i ett stånd på torget.

1229 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade, Resor, Vikt, Viktväktarna. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.