Fibersirap och SP billig glass- allt för vikten

Kämpar på med vikten men vill ändå inte försaka godsaker. Det är det som är så bra med viktväktarna, jag får äta allt. Bara lite mindre av det.

Hittat min nya favoritglass som bara är 4 smart points. Det är choklad runt om och inuti vaniljglass. Mums!! Bra att ha hemma för varma sköna dagar.

Tänkte prova att baka min favoritkaka Kärleksmums utifrån lite viktväktar tänk. I receptet ingår fibersirap, så hujedamig vad dyr kakan kommer bli. Bara fibersirapen kostade 99 kr. Återstår att se om kakan blir god.

Funderar på att ta min kvällspromenad på IKEA ikväll. Sonen fyller år i morgon så jag behöver köpa lite presenter. Det råder delade meningar om vem som vet bäst vad han behöver. Han säger pengar men jag säger saker (som jag anser att han behöver). För visst får man själv bestämma vad man vill ge i present? 🙂

Världens finaste son om ni frågar mig. Såååå tacksam för att jag har honom.

1756 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Vikt, Viktväktarna. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.