Sonen har fyllt år och en fin blomma gav han mamsen

Sonen blev nöjd med presenterna han fick från mig och mormor.  Han kommer att få en tvättmaskin som han önskade sig. Utöver det fick han en strykbräda (samt mamsens gamla strykjärn) och en byrå till klädkammaren.

Själv fick jag en fin blomma och fyra trisslotter med en vinst på 60 kr som naturligtvis kommer att bytas mot nya lotter.

Hann med lite trädgårdsarbete idag och hittade detta i min trädgård:

Att det fanns en rad med plattor visste jag men inte tre. Snacka om att jag blev förvånad så där nästan åtta år efter att jag köpt huset.

Kakan hann jag också baka, bara 2 SP per bit. God men ingen favorit, påminner om kladdkaka. Jag letar vidare efter viktväktarvänligt recept på kärleksmums. Har du ett? Då tar jag gärna del av det. Jakten på kilo är i full gång, bara några kilo kvar. De första 20 är väck 🙂

En tur till Bella blev det också med tre röda rosor och tände ljusen. Hennes systrar har varit där och lämnat en blomma när jag var i Bosnien/Hercegovina.  Bella har fem syskon men hann aldrig träffa sin minsta lillebror.

Så sörjd och så saknad.

1145 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Familjen, Okategoriserade, Samir, Vikt, Viktväktarna. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.