Äntligen har jag hittat en flygstol Tjohoooo…..

Äntligen slog jag till idag och bokade en flygstol till Thailand över jul och nyår. Har letat sedan januari och ett av mina krav var att det denna gång skulle vara billigare än förra resan för nu skulle jag vara ute i god tid. Hört att man ska vara det men även hört att man ska vänta, sen 23 veckor innan avresa, vänta på erbjudande med mera. Förra resans biljett bokade jag förra sommaren, 5 månader innan avresa. Har lyssnat in alla råd och tips, det är en hel djungel där ute i flygstolen värld. Till slut fastnade jag för tipset ”boka när du hittar en biljett till ett pris du är nöjd med”.

Så resan blev inte billigare utan lite dyrare men jag får ytterligare tre dagar i Thailand mot antal dagar jag hade på förra resan. Bra restider blev det med direktflyg och det är också värt en del. Tycker egentligen att det är fruktansvärt tråkigt att flyga.

Nu ska jag fokusera på boende och har redan bokat några nätter på Kho Chang, men ska nog röra mig lite mer denna gång. Återstår att se vad det blir.

Denna resa gör jag återigen själv även om jag tidigare nämnt att jag nu är färdig med mina ensamresor. Det blir en avkopplande resa med mycket massage, sol, bad och lite shopping.

White Sand beach på Kho Chang, bild från förra resan.

1312 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Resor, Thailand. Bokmärk permalänken.

2 svar på Äntligen har jag hittat en flygstol Tjohoooo…..

  1. Ulrika skriver:

    Du valde rätt råd. Direktflyg är bekvämt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.