Foton från trafikolyckan

Går igenom media för att se vad som stod om trafikolyckan som dödade mitt barn. Det gjorde ont. Jag kommer aldrig glömma hur rättsystemet  i Sverige fungerar, hur jag blev behandlad, att jag inte hade så många rättigheter, att man inte tog tag i att bevisa att Bella inte har svängt vänster ut på vägbanan. Att hon blev påkörd bakifrån och inte i sidan. Bella hade inte en chans.

Vet att det finns mer men jag letar vidare vid annat tillfälle. Allt ska sparas. Nedan foto visar rätt tydligt att första bilen ALDRIG svängt vänster ut på vägbanan???? Den har krockat in med vänster sida i räcket. Detta foto hittade jag först idag. FAN, detta foto skulle jag vilja stoppa upp i nyllet på de i tingsätten som inte ansåg det bevisat att Bella inte svängt vänster ut på vägbanan. Inte ens första bilen hade gjort det och Bella låg bakom bilen för hon hade INGEN aning om vart hon skulle i Sjöbo. När man inte vet är det ganska naturligt att man ligger bakom bilen som vet.  Bellas bil som nu står med fronten mot min bil (lånad av min familj) sidan om staketet, befann sig från början bakom min bil med släp.

Smällen var så kraftig att även asets bil hamnade med fronten på motsat håll.

Vårdslöshet i trafik och vållande till annans död, så löd domen som gav 2 års villkorlig dom. Vi andra fick livstid.

Nedan foto visar vägen som skulle ha dolt Bellas bil så att bara taket och bakrutan syntes. Man påstod att så var fallet i Hovrätten. I Tingsrätten hade man någon annan ursäkt.

Snart fyra år sedan och jag saknar min tös. Hon är med mig i mitt hjärta och mina tankar varje dag.

2203 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Media, Trafikolycka, Vägplatsen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.