När man semester har man tid för shopping

Det är dyrt att ha semester, speciellt om man gillar shopping. Lunchade med min vän Ulrika på Maja Cottage och som vanligt finns där alltid nått man ”bara måste ha”. För mig var det de fina fjärilsglasen.

Naturligtvis var jag tvungen att inviga ett av dom ikväll.

Har lite platsbrist i köksskåpen men som tur är så kommer det en leverans imorgon från IKEA och där kan jag sätta glasen. Sista möblen  jag behöver till mitt hem, har under året bytt ut en del möbler. Näst intill alltihop, behövde göra om mitt hem för att komma vidare. Läste ett gammalt inlägg där jag skrev att jag ALDRIG skulle måla om Bellas bajsbruna vägg. Det var så det kändes då, men nu är den omålad till grå.

Köpte två nya blommor till min kruka men insåg att jag behöver en till. Så det får jag ordna. Nedan visas krukan hur den såg ut innan blommorna vissnade. Dansk design fick jag lära mig när jag skapade den på en blomsterkurs.

1135 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Vänner, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.