Utrensning och omorganisation

Resning och omorganisering fortsätter i hemmet. Denna gången åkte Bellas garderob. Hämtades av ett ungt par och jag sa att det varit min dotters men inte fick plats när hon flyttat hemifrån. La inte till att man inte behöver möbler när man är död, ihjäl körd och ligger på kyrkogården.

Årsdagen närmar sig och det gör ont. Den 30/7 var trafikolyckan, den 31/7 togs hon till operation då hon var organdonator. 1/8 togs ett sista farväl.

Det gör ont även fyra år senare och det finns dagar då jag fortfarande gråter av sorg, saknad och smärta. Tack vare andra drabbade föräldrar vet jag att inte är något konstigt. Att det är okej att sakna och gråta.

Nedan foto från Almedalen på Gotland där även SAMS finns med. SAMS står för samarbete för människor i sorg och VSFB ingår där. Så även Febe – nätverk för föräldrar som förlorat barn, VIMIL – Vi som mist någon mitt i livet, Randiga hustet – för barn som mist och så Spes riksförbundet för suicidPrevention och efterlevandestöd.

…… och sörjer gör man.

1169 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Okategoriserade, Sorg, Trafikolycka, VSFB. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.