Norwegien är inte min favorit just nu

Att ha en bokad flygstol innebär inte nödvändigtvis att det blir som man har tänkt sig. Bolaget har dragit in den flygtur som jag har bokat och därmed har jag fått omboka min biljett med avresa och hemresa andra dagar än jag tänkt mig. Förlorar tre dagar på det men får väl se det som positivt att jag inte hunnit boka och betala för hotell de dagar jag nu inte kommer att vara i landet. Minus till Norwegien om ni frågar mig.

Funderar och funderar, vart ska jag i Thailand? Men nu är det nog bestämt att jag bara tar Koh Chang en gång till men på andra hotell än jag var i vintras. Funderade innan på att börja någon annanstans och sen avsluta i Koh Chang. Nåja så länge boende inte är bokat fullt ut kan jag ju alltid ändra mig.

Nedan ett hjärta jag har gjort till min tös. Imorgon är det fyra år sedan den jävla trafikolycka skedde som tog henne ifrån mig. På tisdag är det fyra år sedan hon förklarades hjärndöd.

Tillåter mig att hata lite extra mycket dessa dagar………….

Så saknad…………..

1302 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Resor, Sorg, Trafikolycka. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.