En roadtrip och organdonation

Idag blev det en härlig roadtrip med två vänner. Vi fick uppleva regn, sol, värme, olika inredningsbutiker, god mat, glass och mycket snack. Maten åt vi vid Smygehuk.

Efter tunga dagar är det skönt med avkopplande och avledande händelser. Exempelvis som idag, äta gott, åka runt till olika butiker och se havet.

Idag för fyra år sedan lämnade jag min tös för sista gången på sjukhuset. Sista pussen…… sista av precis allting. Hennes organ hade under natten avlägsnats och skulle nu ge livet tillbaka till några sjuka människor. Två av dom var runt hennes ålder. Jag har kollat upp hur det gick med dom och båda dessa personer lever idag. De andra människorna har jag inte tänkt så mycket på utan bara på just de två som var så unga. Nu fick de en andra chans till ett bra liv, dock på bekostnad av att vi mist Bella.

Hatet flödar……………

1160 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Sorg, Vänner, Vardag. Bokmärk permalänken.

2 svar på En roadtrip och organdonation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.