Kämpar på med vikten

Efter fem veckor var det återigen dags för vägning. Lite nervöst med tanke på alla utflykter med god mat. Icke att förglömma all god glass jag har ätit i sommarvärmen. Några snedsteg från viktväktartänket har jag tagit och dom är jag väl medvetna om och det var värt det. I alla fall för stunden. Men ibland måste jag unna mig sånt jag är riktigt sugen på.

Vägningen gick bra och vågen visade på 0,8 kg. Med tanke på det jag skrivit ovan så är jag nöjd, trots att jag hade tänkt mig lyckas gå ner mer under sommaren.

Fotot nedan är taget sommaren 2015 i Kroatien när jag är som störst. Sorgen hade satte rejäla spår på min kropp.

Fotot nedan är från min semester i Kroatien nu i sommar. Jag har lyckats bli av med ca 22 kg av sorgevikten. Fler kvar men snart är jag i mål.

Nu är jag på rätt spår igen och har ca 4 kg kvar till målvikten, om jag inte ändrar på den under resans gång. Det är jag själv som sätter målvikten.

På mitt jobb hamnar man ofta på Facebook när cheferna är i farten så då ser jag helt enkelt till och vänder ryggen till.

 

 

1059 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Arbete, Resor, Sorg, Vikt, Viktväktarna. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.