Sorg är kärlekens pris

På min väns Facebook läser jag nedan text som jag får lov att dela:

”The reason we never heal – is that we still love our child”. Citat från en förälder som förlorat sin dotter i leukemi.

Sorg är kärlekens pris och så länge du älskar, så länge har du sorg, i resten av ditt liv. Vi kan aldrig ”gå vidare”. Vi läker inte. Vi lär oss orka leva med sorgen. Vi lär oss orka leva i ett liv där det mesta aldrig blev. Vi släpar oss fram med öppna sår.

Be aldrig en förälder eller syskon sluta sörja för det skulle vara detsamma som att sluta älska. Och jag tror aldrig du slutar älska ditt barn – så be mig aldrig sluta älska mitt.

Jag älskar båda mina barn lika mycket. Det är en stor sorg för mig att inte längre få ha Bella här vid min sida. Det är också en stor sorg för mig att Samir har mist sin syster och att Zimon miste sin flickvän.

1460 visningar totalt 3 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Kärlek, Samir, Sorg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Sorg är kärlekens pris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.