Kräftskiva, vänner, sorg, Thailand

Förra helgen hade jag bjudit in några vänner på en liten kräftskiva. För mig var det ett stort steg i mitt liv, att återigen bjuda in till mitt hem. Att skratta, äta gott och umgås i ett hus där sorgen är ständigt närvarande för mig. Kan absolut vara svårt att förstå om man inte själv varit med om att förlora ett barn. Att våga säga ja till livet som blev, det är inte alltid helt enkelt. Som kontrast mot förra lördagen med huset fylld med vänner, är denna lördag en dag i soffan. En dag då sorgen slått ut mig helt. Såna dagar har jag lärt mig att acceptera att jag har. Jag sover mig igenom dom och så kommer det en ny dag med nya krafter.

Har precis suttit och bokat en flygstol från Bangkok till Trat, då jag ska tillbringa jul och nyår på Koh Chang i Thailand-  Det finns absolut boende i olika prisklasser i Thailand, nedan boende passade i alla fall inte min plånbok. Bokade 9 nätter och måste hitta ett hotell till på 7 nätter och sedan 2 nätter i Bangkok innan jag återigen åker hem. Denna resa ska jag bara vara i Bangkok 1 1/2 dag för lite shopping. Förra resan hade jag 2 1/2 dagar där men det kändes för länge för mig.

1076 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Glädje, Högtider, Jul, Resor, Sorg, Thailand, Vänner, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.