Bowling och renovering

Helgen startade i fredags med en after work med kollegerna i Ystad. Vi bowlade och åt mat. Det gick inte så bra för mig men attans vad träningsvärk det gav.
Snackade och skrattade så det stod härliga till. Kul att lära känna varandra utanför jobbet när man är ett nytt arbetslag.

Min renovering är nog Sveriges långsammaste. Den har pågått i lite mer än 1 år. Men nu är jag i alla fall på målningen och insåg att den vita färgen var väldigt vit och så vill jag ju inte ha det. Jag riktigt bländas av den så då var det bara att köra iväg och köpa ny vit färg med lite brytning i. Sen upptäckte jag att dörren ju är mer gul än vit nu, innan var väggen gul (tidigare ägares val)  och dörren vit. Så det fick bli färg till dörren också.

Måste ta ett beslut om golv också och se till att köpa hem det. Snyggast hade varit att lägga samma golv som i rummet bredvid. Men det kommer aldrig ske. Har ännu inte glömt hur drygt det var när jag köpte huset och vald att lägga in furu som jag vit laserad och oljade in *2 på 30 kvm. Jag trodde aldrig jag skulle bli klar. Om jag mot förmodan måste fixa till det golvet igen så kommer jag anlita en målare som målar det och det lär inte ske inom överskådlig tid. Jag är väldigt trött på renoverings projekt, stora som små. Så golvet i detta rum kommer att vara klart för att läggas direkt och det kommer inte att ske av mig. Det räcker att jag spacklar och målar med viss assistans av sonen. Sakta men säkert så kommer jag en dag få min läshörna i rummet.

För 1 år sedan kontaktade jag en elektriker firma, efter två månader hörde jag av mig igen. Båda gångerna skulle de återkomma. Kabeln hänger fortfarande i vägen och allt annat som jag behöver ha gjort är ogjort. Känns som att jag måste kontakta en elektriker snart med en förhoppning om att dom vill ta sig an jobbet. Jag anser att den förra elektriker firman borde hört av sig även om dom inte ville åta sig uppdraget. Kanske är det för litet för dom? Och inte inbringar så mycket pengar?  Men för mig är det mycket och inget jag kan göra själv.

Kommer bli superbra när det väl är klart. Nedan bild är från innan jag påbörjade renoveringen.

848 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Arbete, Glädje, Okategoriserade, Vänner, Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.