Äntlin händerna det något

Sakta men säkert händer det saker med mitt renoveringsprojekt. Ett projekt som dragit ut på tiden så länge att jag tröttnat på det. Men nu har det börjat hända något med rummet. Samir har hjälpt mig och själv har jag tagit itu med min del av renoveringen. Jag har nu målat klart taket och så har jag målat runt fönsterna, dörren och träpelaren som Samir satt upp. En omgång målning till kräva. Och så ska jag äntligen ut och leta efter golv till rummet. En elektriker ska hittas så att kabeln mitt i allt dras om.

Svurit många gånger idag på att jag inte har ordning bland renoveringsakerna så att jag lätt hittar vad jag behöver.

En stund med brasa och god glass med vinbär från trädgården fick det bli efter duschen. Har en förmåga att få målarfärg överallt när jag håller på. Både glass och chokladsås är hyfsat billiga i smart points. Det går lite åt fel håll med vikten just nu. Men skam den som ger sig. Det kommer att gå neråt igen.

Har även hunnit med lite meditation idag. Sånt är bra för stressade hjärnor och hjärnor som har gått igenom ett trauma. Så mer meditationer ska det bli här framöver.

630 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Mindfullness, Vägplatsen, Vikt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.