Tecken från Bella

En kväll satt jag och såg en film, plötsligt kommer denna julstrumpa fram. Man får tro vad man vill men jag väljer att tro att det är ett tecken från min dotter.

December är en tung månad för många. Julen närmar sig och saknaden över dom som inte  finns med oss är tung att bära. Då tänker man även extra mycket på dom som man har kvar. Själv känner jag en enorm tacksamhet över att jag har min son kvar. Han har redan fått sina julklappar och på lördag firar vi jul med släkten. Sen reser jag iväg över jul och nyår. Resväskan är packad, så medan andra pratat om jul allt omkring det har jag tänkt sol, bad, massage och god mat. Julen är inte återerövrad än. Men nu är jag uppe i 5 nyköpet tomtar. Alltid något, safta men säkert kommer julen återigen in i mitt hus.

Varje dag utan dig är en dag för mycket. Jävla as som orsakat oss denna smärta.

Dessa fina goa pågar drabbades också hårt. Våra liv tvärstannade och sedan dess är inget sig likt.

1243 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Familjen, Högtider, Jul, Julafton, ofrivilligt liv, Resor, Sorg, Thailand, Trafikolycka. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.