Julafton 2018

Sitter ute på balkongen på ett hotell någonstans i Thailand, ja närmare bestämt på Koh Chang. Tittar på Facebook och ser alla lyckliga som önskar god jul kors och tvärs. Jag har svårt för det sen Bella dog, det finns ingen god jul och inget gott nytt år. Man visar sina fina julbilder, jag lägger upp mina bilder från Thailand.  Själv vill jag bara gråta, saknaden tar över och jag tittar in i gruppen VSFB. Där finns de familjer som precis som jag har det tufft nu. Alltid tufft men ändå extra tufft när julen är här. Tillåter mig att tycka synd om mig själv en stund, sen får det räcka. För jag vet, någonstans inom mig att alla har sina ok, sina problem. Det man ser på Facebook är bara yta.

Jag ringer hem och pratar med min son, sen känns allt mycket bättre. Känner en enorm tacksamhet att jag har honom och att vi har en bra och nära relation. Inser att jag i år har valt helt fel plats att vara på, det är hemma jag vill vara. Men nu är jag i Thailand, unnar mig god mat och en massa massage. Tar dagarna som dom kommer, solar, badar och läser. Kopplar av och laddar på med energi.

Saknaden lever jag med och kommer alltid få göra. Varje dag tänker jag på min älskade Bella. Det var ju inte så här våran liv skulle bli.

 

1194 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Högtider, Jul, Julafton, Kärlek, Resor, Samir, Sorg, VSFB. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.