Påskkrans till min tös

Idag var det träff hos VSFB (Vi som förlorat barn) och dags för att göra påskkransar till våra älskade barn.

Jag satt i ett litet hjärta i ståltråd. Min kärlek till min tös. Satt även i en liten fjädervippa med ett dolt påskägg.

Passade på och uträtta lite ärende när jag ändå var i Malmö. Lyssnar på radion och hör: trafikolycka riktning mot Dalby. Tittar på klockan och inser att där kör både Samir och Zimon. Ringer dom båda och kan slappna av. Flash back de luxe……… Tack och lov att dom är så förstående när jag ringer.

Här dog min dotter i en jäkla smäll, båda bilarna hade från början fronten på bilarna på andra hållet.  ”Såg bara taket och bakrutan på bilen”, ”hon svängde ut vänster precis när jag passerade”, ”en kulle skymde bilen” mm. Allt lögn och dömd blev man. Men livstid var det vi som fick, alla vi som älskar Bella.

993 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Högtider, Kärlek, Påsk, Sorg, Trafikolycka, Vägplatsen, VSFB. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.