En vän som betyder mycket, en vän som orkat vara kvar

På väg till Tini stannade jag vid vägplatsen, pussade Bella och vattnade där. Spelade samtidigt lite musik för henne. Kan inte bara passera utan att pussa min sötnos.

En dag med finaste vännen Tini, hon har varit ett stort stöd genom detta helvete. Hon har överlevt fikastunder med mig där enbart hon har pratat. Kan berätta att de stunderna sades det inte mer än nödvändigt, men det behövdes inte. Det hjälpte bara det att någon kom hit och fikade. Alla som känner oss två vet att jag är den som snackar och hon bara myser av sällskapet (ok, hon pratar faktiskt lite <3 ). Så när rollerna blev ombytta blev det helt plötsligt ganska tyst och lungt. Men idag blev hon glad, jag har snackat hela dagen med henne. Förlåt Tini, jag förstår om du har sår i öronen nu. Men kan meddela dig att jag har ont i mina småtår efter den långa rundan du drog ut mig på. Trodde Hörby är en liten stad med massa små roliga butiker, skor därefter. Men god mat åt vi, och det blev såklart nyttig mat i forma av lax och sallad. Då jag nu inte följer trenderna fullt ut så skippade jag faktiskt (ok, jag glömde att det är så man ska göra) att fotografera maten för jag tror ändå inte att den kan vara intressant för er att titta på. Men gott var det.

image

Men dagens klädstil bara mååååste jag blogga om, så att ni ser att ibland men bara ibland kan jag om jag vill. Jag skulle så klart ta en selfie, så resultatet blev därefter.

image

Skor: Din sko,

Byxor: Unos, storlekt betydligt större än jag vill ha

Tröja: Veromoda, passar än

Jacka: Veromoda, storlek för liten

Håret: Home made, style by Jenny  #iblandbryrjagmigomhåret   (Insåg att jag nog borde gå till frissan)

Kör hem efter att ha handlat, köpte en blomma till Bellas plats som jag tänkte plantera imorgon när jag ändå ska passera platsen igen. Den passerar jag varje gång jag ska besöka mina föräldrar i Sjöbo. Plötsligt ser jag en skylt, det hugger i magen, knogarna vitnar så hårt jag håller i ratten. Tårarna börja rinna, måste till min Bella, måste pussa henne. Stannar hos henne, spelar musik och planterar blomman. Varför?? Varför min fina Bella??

image

Du är mitt liv, du finns inuti min själ. Du satte spår” så sjunger en mamma om sin son, så känner jag när det gäller min Bella.

Livet blev inte som jag hade tänkt mig, livet gav mig en rejäl käftsmäll. Jag knockades rejält och kämpar nu för att återfå ett liv, ett liv med kvalitet. Jag har överlevt men jag lever inte. Saknar mitt barn, det gör så ont att inte få ha henne här med oss.

 

FUCK TRAFIKOLYCKOR!!!

 

 

 

2140 visningar totalt 5 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, ofrivilligt liv, Okategoriserade, Sorg, Vägplatsen, Youtube. Bokmärk permalänken.

2 svar på En vän som betyder mycket, en vän som orkat vara kvar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.