Lågbudget och diskussioner

Nu är jag inne på mitt tredje hotell och denna gång har jag valt ett med lägre standard. Jag bor vid havet men inne bland träden vilket ger mig bra med skugga. Man får vad man betalar för men för 200 kr per natt är jag nöjd. Här är mysigt att vandra längst havskanten och väldigt lugnt. Någon enstaka restaurang på stranden.

Dialog med personalen:

Jag: – Kan jag få köpa (för artighets skull) varmt vatten då jag gärna vill dricka eget te vid bungalown?

Personal: -Varmt vatten? Har du inte vatten på rummet?

Jag: – Nej men kan man få det? (Med förhoppningen att hon skulle erbjuda mig en vattenkokare).

Personal: – Jag vet inte hahaha

Tänker mig att här var det nog språksvårigheter inblandat i diskussionen.

Inte helt på det klara med hur det kommer att gå men en kopp te har jag lyckats dricka vid min altan. Gratis dessutom, behövde inte betala för vattnet.

Möte med en glad man på cykel;

Han: – its laining

Jag tänker: – no its rrrrraining, men säger såklart: – yes med ett leende.Man ska ju vara artig. Det var rätt uppenbart att det regnade. Slut på den diskussionen.

Här är mygg till och nog fasiken gillar dom mig så jag har kompletterat mitt myggmedel med en solkräm med kokosolja. Ett tips från en facebooksida om att Thaiarna själv använder den för skydd mot mygg.

1184 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Resor, Thailand. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.