Mae Nam – stället för de som verkligen vill ha avkoppling

Om man vill ha riktig lugnt och skönt på sin semester ska man absolut hit. Här händer inte ett smack och här dräller inte av turister. Jag rekommenderar verkligen stranden vid Mae Nam. Jag inser nu att detta boendet hade varit en perfekt start på resan då man verkligen kopplar av. Man kan inte göra så mycket annat än varva ner. Om man inte vill åka taxi och ta sig till ställen med folk och rörelse förstås. Men det gör jag om några dagar så just nu njuter jag av lugnet.

Sandstranden börjar redan vid bungalowen inne bland träden och den räfsas från löv varje morgon.

Vilken semester jag har, jag gör absolut ingenting. Eller jo, jag badar, äter, läser, surfar på nätet och kopplar av. Har varit på någon utflykt och ska på någon till vid nästa strand/område. Det jag inte gör är: ser på tv, lagar mat, städar och tvättar. Tvätten lämnar jag bort till en antagligen väldigt uttråkad man som mellan tvättarna roar sig med att cykla fram och tillbaka på sin korta gata. I alla fall är det vad han sysslar med när jag passerar vilket jag gör två gånger om dagen.

Det är nästan så att jag börjar bli rastlös men bara nästan. Tre nätter till sen är det dags för resans sista hotell.

1928 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Resor, Thailand. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.