Årsdag – nu är det 6 år sen Bella dog

Idag samlades vi och var tillsammans vid kyrkan. Sen åkte vi till vår speciella plats och fikade. Där satt vi och pratade fina minnen. Bella är så saknad hos oss alla. Vi skickar upp en ballong till henne varje år med små kärleksfulla hälsningar. I år såg vi ett hjärta bland molnen.

Idag är en dag då jag tillåter mig att hata det as som orsakat oss denna sorg och smärta (finns domstolsbeslut på att ett as orsakat Bellas död).

8107 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Familjen, Kärlek, Okategoriserade, Sorg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Årsdag – nu är det 6 år sen Bella dog

  1. Micke skriver:

    Men hallå Jenny,
    Jag råkade surfa runt i bloggvärlden och så får jag se Bella….jag har postat på din blogg förut för länge sen och sa då att du skriver bra och har full förståelse över allt som det hela bloggandet handlar om,rent ut för jävligt allt ärligt talat…det gläder mig att se att du finns kvar härute och håller liv i det hela. Fatter inte varför ja skriver på rikssvenska när ja bor ett stenkast frå nörge men oavsett glad för å finne ditt forum igen oavsett. har litte å läse nu jag…hulamegens. Mvh Micke Arvika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.