Blommor till Bella och ännu en hobby

I veckan var det återigen dags att få göra en fin blomsterbukett till min älskade tös via VSFB. Två gånger om året har man som medlem i VSFB och aktiv i sektion Malmö möjlighet att delta på blomsterkurs till en låg kostnad. Även om man egentligen inte kan, så blir det alltid så fina resultat. Det är också en kväll med fika och mycket snack om våra älskade barn medan vi väver in all vår kärlek till dom i blomsterarrangemangen.

Detta blomsterarrangemang band jag ihop i ett ”spindelnät” som jag själv skapade utifrån instruktioner från kursledaren. En underbar kvinna som tar emot ett gäng föräldrar som fyller lokalen med alla föräldrars värsta mardröm: pratet om sina döda barn, sin sorg och hur man hanterar sin vardag.

På hemvägen efter en sån här kurskväll kör jag alltid till kyrkogården och sätter blomman hos Bella. Hon älskade röda rosor så naturligtvis satt jag dit en i buketten.

Vi fick även göra ett arrangemang till oss själva.

Hobby nr 2 är hittad: yoga.
Har gått ett par veckor nu och det är så skönt för både kropp och själ. Detta ska jag fortsätta med.

Mitt råd till alla er som mist ert barn:

3721 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Döden, Hälsa, Hobby, Kärlek, Kyrkogården, Mindfullness, Okategoriserade, Sorg, Vi har kraften, VSFB. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.