Alla hjärtans dag, bakning och sova ute

Alla hjärtans dag, en dag som Bella aldrig missade.

Min fina älskade tös, det går inte en dag utan att jag tänker på henne. Saknaden är enorm.

Min nya hobby att vara mer ute i naturen fortsätter att lära mig nya saker. Jag har nu provat att baka ute i naturen. Blev goda kanelbullar gjorda på pizzadeg. Bakade dom efter att jag ätit en god vegetarisk gryta som åts med utsikt över Häljasjön.


Jag är med i en grupp på facebook där många sover ute trots minusgrader. Jag tänkte att jag skulle vilja prova det men har inte rätt utrustning. Men efter att ha tagit del av andras erfarenheter bestämde jag mig för att börja med att prova i trädgården. Det blev fyra timmar sen strejkade ryggen av det hårda underlaget men frös gjorde jag inte. Två sovsäckar i en och så hade jag bra underlag så kylan inte kunde komma underifrån.

Hur mysigt som helst. Hade ingen aning om att många sover ute i naturen, trädgården och på balkonger  på vintern.

7531 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Hobby, Kärlek, Kyrkogården. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.