Varning för dålig dag och fokus på det negativa

Idag är en sån dag då jag tittar mig omkring och inser att här finns och göra. Men inget av det känns speciellt meningsfullt så då flyttar jag det helt enkelt framåt i tiden. Det lär ju ändå inte springa ifrån mig och jag lär ju inte vakna till en nyklippt gräsmatta, storstädat hus, tvättad bil eller liknande. Såg att det kom någon form av arbetsbil till grannen men tänkte inte mer på det förrän jag såg någon fixa i deras trädgård och det var inte de själva. Hm…., det är ju så klart också ett alternativ. Anlita någon som gör det till mig, men så kommer jag fram till som vanligt att jag kan ju faktiskt själv. Jag behöver ju bara få lite energi och sen kan jag fixa allt det där tråkiga. Men den som spar han har…….

Funderar på Bella istället och hur jag ska ordna det på hennes platser. Tycker kyrkans gröna vaser är tråkiga och vill ha något eget. Fattar ni vilken känsla?? Jag letar fina saker till min dotters grav. Helt jäkla absurt att behöva ha ett sådant här liv. Lägger med vilje in en mindre bild av den sidan jag tittat in på idag, orkar knappt själv se på eländet.

image

Den 7 maj känns så lång borta och jag håller koll på min mail. Den 7 maj är den sista dagen för överklagning av domen till Hovrätten. Denna väntan är lång och fruktansvärd jobbig, vill ha ett avslut, vill kunna släppa rättegången och på något sätt gå vidare. Men det är inte lätt, har läst domen om och om igen trots att jag blir lika ledsen var gång. Kan inte låta bli, för jag är så frustrerad på vårt rättssystem. Hen som biträde min dotter orkade inte ens maila mig om att hen byttes ut till annan hen. Så den hen jag haft mailkontakt med (läs JAG, för hen behöver inte ha kontakt med mig, hen biträder Bella men Bella finns inte mer) var inte den hen jag mötte i rätten. Men hen informerade mig inte om att hen var där istället för den andra hen. Jag upptäckte det inte förrän jag fick hem domen. Men det är ju inte så viktigt för jag är ju bara Bellas mamma och Bella finns ju inte mer. Vilket skitsystem.

Får i alla fall vara nöjd med att jag står med i domen: Även Jenny Borg har biträtt ärendet. Det kan ni ge er fan på att jag har gjort. Jag har fått igenom ytterliggare utredning för att rätta ut lite frågetecken, jag har letat upp bättre foto på internet än vad polisen lämnat in, jag hittade även en filmsekvens som även den var från Top News. Jag har ringt massor av samtal och jag har hämtat in fakta. Men inte fan hjälpte det naturligtvis. Det som var klockrent för den ena var inte bevis nog för den andra.

FUCK TRAFIKOLYCKOR!!!!!

Sonen kom hem efter jobb och undrade om jag hade ”lånat” (snott) godis från honom. Kunde ärligt säga att det hade jag absolut inte, för det var ju sant. Men att jag hade ”lånat” lite annat från honom nämnde jag dock inte. Men är det en dålig dag så är det och finns det då något att ”låna” så gör jag det. Han betalar ingen hyra och han läser inte min blogg. Men bildbevis finnes:

image

 

 

 

1331 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Bella, Kyrkogården, Trafikolycka, Vägplatsen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.