Gott Nytt jävla år

Idag är det 5 månader sedan mitt liv tog slut och ett nytt skulle påbörjas.
5 månader av tårar, smärta, ångest, saknad men också lite skratt ibland när vi tillsammans suttit och pratat om vår underbara Bella.
Vi alla tillsammans gör det fint på hennes plats, hon har den finaste platsen, upplyst och värdig en sån fin ”prinsessa” som hon var. Hon spred ljus och kärlek den korta tid vi fick ha henne med oss.

Är hemma hos min kompis Louise, spelar Bingolotto och låtsas att det är som vilken vanlig dag som helst, inte nyårsafton.

Gott Nytt jävla år. Många säger fuck cancer, jag säger fuck trafikolyckor.

1491 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Sorg, Trafikolycka. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.