Samir flyttar hem

Min älskade son har flyttat hem då lägenheten han bodde i såldes och han börjar studera nu i januari.
Bara Bella som saknas enormt här hemma. OM hon bara fått vara med oss hade vi alla mått bra. Älskar båda mina barn och min fina extrason Zimon. Jag är enormt stolt över dem alla tre .Jag är tacksam för att Bellas pojkvän vill stanna kvar i familjen. Han har varit en del av oss i över 4 år.

Det är morgnarna och kvällarna som är värst, tankarna vandrar hela tiden till min älskade tös. Jag saknar min tös så att det värker i både kropp o själ. En del av mig dog när jag fick det värsta beskedet en förälder kan få. Där finns nu ett tomrum som jag inte vet hur jag ska kunna fylla, för jag vill ju inget annat än att ha min tös där.
Tjugo år var allt vi fick tillsammans, vad besviken jag är på livet. Jag ville ha mer tid med henne också precis som jag har med Samir. Hela mitt liv har jag levt för mina barn, älskat dom över allt annat och alltid haft deras bästa i åtanken när jag format vårt gemensamma liv. Kommer alltid bära med mig den mening som Bella ofta sa: vi är rika på kärlek

Mina barn är det bästa som hänt mig, och nu ska jag lära mig att acceptera smärtan av en enorm förlust som är orsakad av en trafikolycka. Jag och min familj är dömda till livstid sorg och saknad. Min älskade Bella, tårarna rinner och ångesten gör sig påmind. Jag saknar dig och önskar att allt bara var en mardröm.

10511263_10152797641933024_990002535545437951_n

Bella och Samir i Libanon 2010.

 

 

1428 visningar totalt 1 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Kärlek, Sorg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.