Att leva i en mardröm

Jag saknar min fina tös, det är tungt att ha sorg. Det gör ont både i kropp och själ. Tar mycket på krafterna och ingen borde behöva uppleva det trauma det innebär att mista sitt barn. För er som inte vet kan jag berätta att jag går i terapi varje vecka sedan mitt liv tog slut i somras, allt för att orka leva vidare och hitta en livskvalitet igen. Jag är också med i två olika föräldragrupper, för att se, höra och förstå hur man kan överleva efter en så stor förlust som att mista sitt barn.
Min mormor 94 år säger: det kvittar hur gammal man är, det gör ont att överleva sina barn. Hon miste sin dotter för två år sen, och jag min moster.

Jag älskar båda mina barn, det mest värdefulla i mitt liv men plötsligt har jag bara ett kvar här på jorden. Jag gråter mig ofta till sömns och önskar att allt bara varit en mardröm. Men denna mardrömmen är väldigt lång, jag vaknar ju aldrig till mitt ”vanliga liv”.                                                                       1185794_10152562924791988_961474054_n

 

 

1466 visningar totalt 2 visningar idag
Facebooktwitterpinterestmail
Facebookrss

Om Jenny Borg

Mamma till två barn, en son och en dotter, som en dag fick ett brutalt uppvaknande av hur sårbart livet kan vara. Sommaren 2014 hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. Min dotter dog i en trafikolycka två månader innan sin 20-årsdag. Sedan den dagen lever jag ett ofrivilligt liv med bara ett barn här på jorden, min son Samir. Mitt andra barn, Isabell, har jag på andra sidan så numera är jag även en änglamamma. Jag är tacksam för att jag får fortsätta vara en del i Zimons liv, Bellas pojkvän. Nu måste jag lära mig leva ett nytt liv, ett liv jag inte själv har valt, ett liv jag inte vill ha. För livet jag själv har skapat finns inte längre. Mina två barn är min stolthet, mitt liv och det mest värdefulla jag har. Mina barn är båda lika mycket älskade men idag får jag visa min kärlek på olika sätt till dom. Ingen skulle behöva överleva sina barn. Denna blogg kommer att handla om min väg tillbaka till livet, ett liv med livskvalitet. Jag vill inte bara överleva, jag vill leva. Om du vill kan nå mig på Jenny@mittofrivilligaliv.se
Det här inlägget postades i Sorg, Stöttepelarna, VSFB. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.